Hoppa till sidans innehåll

Förberedande tävlingsåkare


Med jämna mellanrum startar vi upp en ny grupp för de åkare som tycker det här med konståkning är kul och på sikt skulle vilja bli tävlingsåkare.

Vi vänder oss till de åkare som kommit en bit på väg (ca märke 3 och uppåt) och vill åka 3 gånger i veckan under ordinarie säsong och ca 2 gånger i veckan under för-och eftersäsong. I samband med en av is-timmarna är det även markträning. En del tycker 3 gånger i veckan är mycket men som med allt annat, övning ger färdighet och barnen tycker det är ännu roligare när de märker att de utvecklas. Skulle man vara trött och vill hoppa över någon gång så gör man det.

Träning hålls både i Stortorpshallen och i Björkängshallen B. Även andra ishallar i Huddinge kan förekomma.

Kostnaden är 900 kr/månad under tio månader, augusti-maj. Åkare i denna grupp kommer att fortsätta att åka ända fram till och med maj och börjar sedan säsongen igen i augusti. När man börjat i gruppen har man sin plats tillsvidare och behöver inte anmäla om sig varje termin. Om man vill sluta har man en månads uppsägningstid. Givetvis får man träna under denna månad.

De första veckorna för den nya gruppen är en provtid. Känner man att det inte fungerar går man tillbaka till skridskoskolan.

Målsättningen för gruppen är att ta alla 8 Leo-märken och sedan ta det som heter grundtest som innebär att man får ta av sig hjälmen och kan börja tävla.

 

Uppdaterad: 19 MAR 2018 17:48
Epost: Adressen Gömd

 

Hos Norrköpings Skateshop kan du beställa vår klubbjacka.
Uppger du rabattkoden DKF i webbshoppens kassa får du 10 % rabatt på ditt köp och det gäller alla produkter förutom Edea-


 

Behandling av personuppgifter.
Via denna länk kan ni läsa mer om hur Drevvikens KF hanterar personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Postadress:
Drevvikens KF - Konståkning
Box 8
12321 Farsta

Besöksadress:
Stortorpshallen, Forsfararvägen 2
14266 Trångsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info